Kandidaatstelling


Kandidaatstelling


Jezelf kandidaat stellen en inschrijven voor de opleiding kan in enkele eenvoudige stappen.


1. Kandidaatstelling


Stel je kandidaat via het online formulier, voor universiteit naar keuze. Je vult de gevraagde gegevens in en stuurt een CV en motivatiebrief door. Alle kandidaatstellingen worden beoordeeld door een interuniversitaire commissie. Daarbij wordt voornamelijk gekeken naar: kennis van het postgraduaat, persoonlijke motivaties voor deelname, persoonlijke leerdoelstellingen en interesses.


De deadline voor kandidaatstelling voor academiejaar 2020-2021 is 31 juli 2020.


Let wel: hoe eerder je je kandidaat stelt, hoe beter. Je hebt dan meer tijd om een tof project te kiezen en concrete afspraken te maken met je stagebedrijf. 

2. Zoektocht innovatieproject


Nadat je de selectieprocedure van de universiteit succesvol hebt doorlopen, wordt je kandidatuur voorlopig goedgekeurd. Daarna ga je zelf op zoek naar een project. Je kan via de stagedatabank op zoek gaan naar een of meerdere passende innovatieprojecten, of zelf een innovatieproject voordragen. Omwille van de confidentialiteit van de ingediende projecten kan je enkel toegang krijgen tot de stagedatabank nadat je kandidatuur voorlopig werd goedgekeurd.

3. Inschrijving


Je kan je pas officieel inschrijven als je voldoet aan de toelatingsvoorwaarden en nadat je een overeenkomst heb met een stagebedrijf. Je hebt hiervoor een officiĆ«le toelatingsbrief nodig van de opleiding.


Meer informatie over de inschrijving:Het exacte inschrijvingsgeld vind je hier terug.

4. Start opleiding


Na je inschrijving krijg je een coach vanuit de universiteit toegewezen. Samen met je coach stel je een persoonlijk opleidingsprogramma samen.Onze andere websites

www.innovatiestages.be (bedrijven)

www.techinvent.be (teams en start-ups)

www.wingspro.be (professionals)